5-delige Handtrainer Set

 24,95

Met deze 5-delige handtrainer set haal je dé oplossing in huis, voor het sterker maken van uw grip en het voorkomen van klachten/blessures. Het is uitermate geschikt voor beginners, ouderen en vooral degenen die veel met de computer, of op kantoor werken.

Artikelnummer: CJJM1092315 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Compact en compleet

Met deze 5-delige handtrainer set haal je dé oplossing in huis, voor het sterker maken van uw grip en het voorkomen van klachten/blessures. In het Westen hebben we een minder fysiek georiënteerd en vaak meer monotone levensstijl. Zowel ons werk, als onze vrijtijdsbesteding wordt vaak zittend doorgebracht. Dit kan leiden tot RSI (Repetitive Strain Injury). Dit kan zich manifesteren als:

  • Muisarm, SMS-duim & Wii-arm,
  • Golfelleboog & tenniselleboog (tennisarm),
  • Frozen shoulder,
  • Aspecifieke CANS,
  • Carpaal Tunnel Syndroom (CTS),
  • Peesontsteking & peesschede-ontsteking,
  • Slijmbeursontsteking (bursitis).

Een deel van deze klachten worden veroorzaakt door een inbalans, als gevolg van o.a. minder goed getrainde flexor- en extensor spieren in de handen en armen; de spieren waarmee je je vingers kan sluiten en spreiden. Zoals in alles in het leven is een balans na te streven, waarbij stress gematigd dient te worden, er vanuit een correcte houding gewerkt moet worden en wat zwak is sterk moet worden gemaakt.

Grip en gezondheid

Gripkracht wordt vaak gebruikt als indicator voor gezondheid, tezamen met cardiorespiratory fitness (CRP); kort gezegd het vermogen om zuurstof te leveren aan het spier-skeletstelsel tijdens fysieke activiteit. Met de 5-delige Handtrainer Set kunt u op verschillende manieren de vingers individueel en tegelijk trainen. Hiermee versterkt u de spieren in zowel uw hand als armen, wat zowel in de rehabilitatie als voorkoming van blessures een must is. Deze 5-delige Handtrainer Set is dan ook uitermate geschikt voor beginners, ouderen en vooral degenen die veel met de computer, of op kantoor werken.

Toe aan de volgende stap? Dan zijn deze Griptrainers echt iets voor jou!

Extra informatie

Gewicht 0,45 kg
Afmetingen 200 × 180 × 20 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…