Pull-Up Ball Set

 44,95 52,95

De Pull-Up Ball Set is verkrijgbaar met een diameter van 7CM en 8CM. Naast het maximaal uitdagen van je grip, houdt de vrije rotatie je schouders gezond.

Artikelnummer: CJJM1463995 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Training met (pull-up) ballen!

Ben jij zo’n beeschdtx die de Pull-Up al volledig beheerst? Knal jij iedereen van de stang in het calisthenics park? Vind dan hierin jouw nieuwe uitdaging!

Uiteraard gaat je gripkracht hiermee een optater krijgen. Je onderarm flexors zullen tot de limiet aangespannen moeten worden. Waar je voorheen flierefluitend door de beweging ging, voel je nu weer hoeveel kracht het kost om te knallen!

De Pull-Up Ball Set komt in twee uitvoeringen: een set met een diameter van 7CM en een set met een diameter van 8CM. Dat lijkt een klein verschil, maar geloof me: elke milimeter telt. De 7CM variant maakt het iets gemakkelijker om te omvatten en wordt dus aangeraden om mee te beginnen.

Een bijkomend voordeel van de Pull-Up Ball Set is de vrije rotatie die mogelijk wordt. Je schouders kunnen nu hun natuurlijke beweging maken, zonder gelimiteerd te zijn zoals dat het geval is bij een rechte stang. Voor extra spieractivatie raden we dan ook aan om te beginnen met een pronatie (handpalmen naar voren/van je af) en een stretch van de lats, om vervolgens tijdens het optrekken je grip te suppineren (handpalmen inwaarts gedraaid/naar je toe) voor volle contractie. Hiermee haal je nóg meer uit je oefening en houd je je schouders gezond.

Om verdere blessures te voorkomen raden we aan om ook je extensorspieren te trainen, de spieren die het mogelijk maken om o.a. je vingers te strekken. Dit doe je het beste met onze Extensor Bands, of met de band in onze 5-delige handtrainer set.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 200 × 200 × 100 cm
Maat

7cm diameter, 8cm diameter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…